Menjadi BOSS, kepada diri sendiri?

Langgani berita dari kami, PERCUMA e-book 99 jenis perniagaan dari rumah. Mula tanpa MODAL dan tip memulakan perniagaan anda.

Pilih jenis perniagaan untuk anda mula sekarang

JENIS PEKERJAAN MODAL KECIL BISNES KOMPUTER  Apa sebenarnya bisnes komputer ini? Bisnes ini sebenarnya melibatkan jual beli komputer, laptop dan barang barang keperluan lain berkait rapat dengan penggunaan komputer. Untuk memulakan bisnes ini anda perlu ada pengetahuan dan pengalaman di dalam bidang ini kerana anda pelu kenal dengan benda yang pelanggan anda order atau tempah. […]
ANDA ADA BARANG TERPAKAI YANG ANDA SAYANG NAK BUANG? Anda rasa barang anda itu boleh di berikan ataupun di jual kepada orang lain? Jangan tunggu lama-lama, tukarkan barang anda dengan duit, apa yang anda tidak mahu simpan lagi, boleh di jual di sini. Caranya mudah sahaja, anda cuma perlu upload gambar produk anda, kami akan […]
JENIS PERNIAGAAN MODAL KECIL RESEPI MEMBUAT KUIH CUCOQ KEMBUNG   Resepi Cucoq Kembung Manis 2 cawan tepung gandum2 cawan air panas mendidih3 sudu besar gula (Boleh kurangkan kepada 2 sudu)1/2 sudu besar garam halus Cara membancuhMasukkan tepung gandum di dalam bekas.Tuang air mendidih sedikit demi sedikit, kacau sehingga menjadi doh adunan supaya anda boleh bentukkan nanti. […]
JENIS PEKERJAAN MODAL KECIL BISNES BAHAN KITAR SEMULA   Kedengaran seperti pelik kan jika orang yang mengutip sampah untuk di kitar semula juga boleh menjadi jutawan. Tapi jangan lah kita berasa pelik sangat sebab walau apapun kerja yang kita buat, pasti ada jalan untuk kita mengumpul kekayaan. Baru baru ni melata di serata berita samaada secara […]
*NAK niaga cara SENANG TAK?**RM2K-5K SEBULAN* *pendapatan tau* APAKAH ITU?? 😊 Jom follow rapat-rapat kami nak kasi tips dan kongsi cara niaga👇😊 *✔️MODAL?*Modal yg berpatutan dengan pulangan keuntungan boleh cecah RM5K sebulan 💪 *✔️TIADA MASA?*Jangan Risau, Bisness anda, jadi anda yg tentukan masa anda sendiri! Tiada halangan masa. TIDAK PERLU 8 JAM BEKERJA. *✔️LOKASI?*Kawasan anda […]
JENIS PEKERJAAN MODAL KECIL BISNES BISNES ICE BLENDED  Rasa macam ice blended yang mahal, macam mana nak buat minuman ni? Kata saya di dalam hati sambil menyedut minuman yang saya beli di pasar malam. Saya kongsikan di sini bagaimana anda boleh memulakan perniagaan ini. Perkara yang perlu untuk memulakan perniagaan ini, Blender, ais ketul, bahan […]
Pertama sekali sebelum anda mula berniaga, kenali potensi diri anda? Bagaimana nak mengenali potensi diri saya? Saya tak tau pun apa yang saya suka? Saya ni jenis suka menerima arahan, saya tak suka berfikir? Semua yang saya sebutkan di atas adalah sejumlah alasan yang kita selalu dengar. Ianya bergantung kepada persekitaran juga, jika kita berkumpul […]

Cadangan Anda Sangat Penting Bagi Kami

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com