Menjadi BOSS, kepada diri sendiri?

Langgani berita dari kami, PERCUMA e-book 99 jenis perniagaan dari rumah. Mula tanpa MODAL dan tip memulakan perniagaan anda.

Jenis Pekerjaan Dari Rumah

PUSAT JAHITAN Pusat Jahitan KEMAS diwujudkan bagi memberi pendedahan dan bimbingan kemahiran jahitan asas untuk membolehkan peserta-peserta yang terdiri daripada masyarakat luar bandar berdikari dalam usaha membasmi kemiskinan dan mewujudkan budaya niaga. Para peserta akan diajar dengan menggunakan kurikulum yang disediakan oleh pihak KEMAS serta pelajaran sampingan bagi menambah pendapatan seperti jahitan langsir, sarung kusyen…
Assalamualaikum. Kami menerima perkhidmatan Ubah suai rumah,baiki atap bocor,baiki sinki tersumbat,plester siling,pasang partition,buat tabletop,mengecat,kerja2 piping dan lain lainnya hubungi saya Azhar 0193608918 (whatsapp) Guest post /Ads Iklankan produk anda di sini dan mendapat peluang untuk di kongsikan di dalam Group Facebook dan Group Whatsapp ahli kami.
PENGEDAR TELUR ASIN PREMIUM Saya Azmi Saya supply Telur Masin kualiti premium ✅ Keluaran Melayu Muslim✅ Kualiti Gred A (size L)✅ Bersih. Tahan lama Harga KamiRM35 untuk 50 biji Jika berminat boleh hubungi saya di nombor Ini ==> 01137202019 FREE delivery untuk pengguna sekitar Seremban. Luar Seremban pun boleh hantar dengan kuantiti minimum diperlukan.    […]
Perniagaan yang menguntungkan – Bagaimana cara membina perniagaan yang paling menguntungkan pada masa sekarang? Sebagai usahawan pemula untuk mencipta satu perniagaan menguntungkan, anda perlu lebih berhati-hati sebelum melabur untuk perniagaan dengan melakukan lebih ‘kerja rumah’ atau kajian mengenai peniagaan tersebut sebelum memulakan pelaburan ke atasnya. Tahukah anda, kebanyakan usahawan memulakan perniagaan mereka kerana semangat mereka…
99 Jenis Pekerjaan Dari Rumah Jika ditanya cita-cita ketika kecil dulu, kerjaya jurusolek profesional mungkin tidak pernah terlintas oleh sesiapa pun sebaliknya doktor, guru, jurutera dan arkitek antara kerjaya impian popular yang mendahului senarai. Sungguhpun begitu, kerjaya sebagai jurusolek juga tidak kurang hebatnya. Mana tidaknya, merekalah yang menjadi tulang belakang di sebalik sesebuah jenama kosmetik. […]
PROGRAM USAHAWAN GRADUAN TERENGGANU SEJAHTERA (U-GATES) 1. Pada Bajet 2019, Menteri Besar Terengganu, YAB Dr. Ahmad Samsuri Mokhtar melalui Kerajaan Negeri Terengganu telah mewujudkan satu program untuk menggalakkan lebih ramai graduan dalam menceburi bidang keusahawanan iaitu Program Usahawan Graduan Terengganu Sejahtera (U-GATES). Kerajaan Negeri juga berhasrat melalui program ini, akan lebih ramai majikan diwujudkan dan…
Di Malaysia, kepesatan ekonomi negara yang semakin berkembang, memberi impak yang sangat positif kepada usahawan kecil dan besar. Banyak peluang perniagaan boleh diceburi, dan masyarakat juga tidak terlalu berkira untuk berbelanja. Memiliki perniagaan sendiri dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk menaikkan taraf hidup seseorang itu. Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam perniagaan…
cara promosi perniagaanCara paling berkesan promosikan perniagaan atau iklan produk perniagaan untuk memajukan dan mengembangkan perniagaanPromosikan perniagaan adalah satu perkara paling penting yang mesti dilakukan setelah membuka peniagaan baru untuk memajukan dan memperkembangkan perniagaan dengan memastikan produk perniagaan yang murah, mutu produk yang berkualiti dan produk yang dikenali ramai. Cara berkesan untuk mempromosikan perniagaan adalah…
Petang ni nak siapkan hamper ... mesti siap sebelum esok ... huhu .. bunga pulak habis .. jadik mahu tak mahu kena la buat bunga reben ni .. bukan apa yang begini ler menjimatkan .. huhu .. (sebenarnya, pengantin dah sound, jangan banyak sangat kuar duit, takut lari budget .. huhu) jadi aku pun mula…

Cadangan Anda Sangat Penting Bagi Kami

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com