Marketing Dari Rumah Untuk Surirumah – 086 vendormallz

Marketing Dari Rumah Untuk Surirumah – 086 vendormallz

ANDA DAH MULA BERNIAGA?

Saya nak tanya pembaca sekalian, ramai yang dah memulakan perniagaan kah? Adakah anda memulakan perniagan secara kecil kecilan dahulu? Atau pada skala yang menggunakan modal lebih dari RM1,000.

Saya tanyakan persoalan ini kerana saya ingin mengenali pembaca blog saya ini, dan saya nak menambah baik corak penulisan supaya dapat memberi ilmu yang bermanfaat buat anda.

Untuk yang sudah mula berniaga, biasanya pelanggan anda datang dari mana? Adakah dari kawan kawan Facebook anda, iklan, blog/website, platform mengiklan, atau platform edagang seperti Lazada, Shopee, Ebay dan Amazon? Atau semua platform yang saya sebutkan tadi.

Kepakaran saya ialah membina blog menggunakan platform percuma yang ada banyak jenis untuk kita pilih di internet. Saya ada buka kelas cara membuat blog yang menarik dan memudahkan kerja anda. Dengan adanya blog/website. Anda akan dapat jimatkan masa anda. Cuba anda bayangkan bagaimana jika anda tidak mempunyai satu tempat untuk menyimpan semua informasi dan ayat jualan. Anda akan terpaksa menjawab pm pelanggan anda. Kadang kadang anda akan dapat beratus pertanyaan dalam sehari. Saya beri contoh jika anda menjual produk kecantikan kulit. Akan ada bakal pelanggan yang akan tanya soalan yang sama setiap hari. Contoh soalan yang anda akan hadap setiap hari ialah.

  1. Berapa harga krim ini?
  2. Apa tujuan kita pakai krim kecantikan ini?
  3. Bagaimana nak pakai krim ini?
  4. Anda ada ejen jualan krim ini di kawasan saya tak?
  5. Boleh saya tengok testimoni pelanggan anda?
  6. Boleh tahu stok ada lagi tak?
  7. Apa ramuan untuk krim ini?
  8. Ada kelulusan KKM tak?
  9. Boleh minta nombor akaun anda?
  10. Jika saya dah bayar, bagaimana saya nak tahu yang awak dah pos barang saya?
    Saya beri sedikit sahaja contoh, tapi saya percaya bakal pelanggan anda akan tanya banyak lagi soalan yang anda kena jawab dengan cara memikirkan apakah ayat yang sesuai untuk anda jawab bagi menyesuaikan jawapan anda kepada soalan pelanggan. Ini akan membuang masa anda. Apa kata nada tulis siap siap senarai question dan answer. Anda boleh letakkan rangkap ini di dalam blog anda. Anda dapatlah jimat masa anda. Masa yang terluang itu anda boleh gunakan untuk membuat kerja kerja lain untuk memantapkan lagi strategi perniagaan anda. Masa yang terluang ini juga anda boleh luangkan dengan keluarga anda dan orang tersayang.

Saya sertakan jemputan untuk belajar membuat blog yang bakal menaikkan jualan anda.

Belajar Buat High Impact Blog & Website Pertama anda Tanpa Kos!

Jom join kelas Bina Website, Blog & Website Pertama anda tanpa perlu keluar Kos satu Sen pun!

Ya boleh! Janji anda tau caranya. Nak tau kenalah belajar 😊

Kelas website ni kalau anda nak belajar yurannya RM199 tapi khas untuk 90 orang saya nak beri yuran Special!

πŸš€ Belajar Buat Blog

πŸš€ Belajar Buat minisite

Semuanya tanpa Kos.

Harga asal RM199

Untuk anda hanya RM19 sahaja! Khas 90 orang saja

Kelas dibuat secara online dalam telegram

JOM BINA WEB PERTAMA ANDA!

Klik sini untuk daftarΒ  ==> https://www.wasap.my/60162551085/interested+classRM19

Bonus :
Ebook 99 jenis perniagaan dari rumah, baca dan mula sekarang tanpa modal.


Sesi coaching dan Q&A – live bersama coach anda, 3 sesi setiap minggu.
Norsanina Certified Train The Trainer from HRDF Malaysia, Master In Business Administration, Australia.


Founder Vendormallz.com dan penulis buku 99 Idea perniagaan dari rumah – Mula tanpa modal

BONUS KHAS PENIAGA ONLINE :
Tutorial : Whatsapp auto blast dan auto reply

Jika anda belum bersedia untuk join kelas, tetapi ingin tahu informasi kelas akan datang dan mendapatkan Ebook percuma dari saya, biasanya saya akan berikan ebook tips untuk meningkatkan jualan melalui Whatsapp, ebook terbaru dari saya mendapat sambutan yang hangat di kalangan pembaca blog dan pelajar saya. Boleh pm saya untuk mendapatkan ebook percuma 7 RAHSIA perkara wajib ada sebelum anda membuat website.

sila join group chat kami sila klik di link di bawah.
Group chat dengan coach : https://chat.whatsapp.com/GQAdCObUMgd6v53kaw4H32

Nota : ini ialah sebahagian dari buku bercetak yang di tulis oleh saya sendiri. Dapatkan salinan buku anda di sini.



Borang Survey – https://form.jotform.com/201257872566462

Selepas anda isikan borang survey anda boleh mencuba untuk membuat borang survey sendiri menggunakan link ini. Jika anda menggunakan link ini saya akan ajar anda sampai pandai untuk membuat borang seperti ini. Sebab apa anda perlu menggunakan link ini? Sebab ini ialah link affiliate jadi jika anda dah mula, kemudian anda stuck saya boleh bantu anda secara remote dari tempat saya. Kira mudah sikit la kerja saya nak guide anda. Biasanya link sebegini mereka akan beri komisen, tetapi dalam hal syarikat yang menyediakan perkhidmatan ini, dia tak beri komisen, cuma suka suka sahaja, πŸ™‚ https://form.jotform.com/201257872566462

Leave a Reply

Close Menu
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com