Formula nak naikkan ranking anda di Google. Post 9
Vendormallz 9

Formula nak naikkan ranking anda di Google. Post 9

Kami berikan anda 5 kata kunci untuk anda naikkan ranking anda secara percuma.

Tempoh terhad

Cuma masukkan kata kunci ini di dalam copywriting anda, senang Google nak faham, apa yang anda jual sebenarnya.

Ramai yang berjaya dalam perniagaan ada tempat di dalam dunia internet, kalau tak percaya cuba Google jenama mereka. Cuba taip ubat gigi? Jawapan apa yang keluar di muka depan Google? Siapa yang sanggup bayar, mereka akan berada di depan.

Aih, takkan semua nak kena bayar? Tak juga, kalau tak bayar pun boleh masuk ranking juga. Pasti ada caranya. Jom kita tengok bagaimana caranya. Saya ada satu cara nak naikkan ranking, iaitu menulis ayat jualan mengikut kata kunci yang tepat. Nak cari kata kunci ni macammana? Saya berikan anda 5 kata kunci percuma jika anda mendaftar di sini.

Klik sini untuk daftar  ==> link ini untuk WhatsApp

Sebenarnya banyak kerja juga anda kena buat untuk memiliki tempat di carian pertama Google. Jika tak dapat duduk di muka depan, janji ada di carian internet pun dah ok untuk perniagaan yang baru nak bertatih mencari ruang di alam internet.

Satu cara yang anda boleh mula ialah dengan memiliki blog. Kebanyakan orang tahu blog ini percuma. Tapi anda tahu tak, jika anda pandai menulis mengikut kata kunci yang sesuai, ranking anda akan naik. Produk anda boleh di jumpai, tak kira pada jam berapa pun Google akan bekerja untuk anda. Hujan, panas dan kemarau pun dia masih berusaha untuk meletakkan ranking anda di ruang carian.

Untuk yang mahu mendapat ilmu membuat blog, saya kongsikan ilmu pada harga RM29. Saya ajarkan anda cara untuk mencapai tujuan untuk berada di dalam alam internet. Kelas berlangsung setiap hari selama 5 hari. Satu hari satu jam, saya ajar sampai anda jadi pakar. Kelas bermula setiap Isnin, boleh ulang sampai anda ada ruang di internet dan menjadi seperti peniaga lain yang berjaya dan mampu ada ruang di internet. Borang pendaftaran kelas ada di sini.

https://form.jotform.com/211475056119453

Snippet

Leave a Reply